Radio Sinaai

Dit jaar zijn de Sinaaise Volkssportfeesten aan hun 40ste editie toe. Om die bijzondere verjaardag te vieren, organiseert Sinaai Leeft vzw op zondag 20 augustus een heuse familiedag om het feestweekend af te sluiten. Het belooft een spetterende dag te worden met een heerlijke BBQ op de Dries, randanimatie voor jong en oud en een paar muzikale intermezzo’s. Daarbovenop maken we live radio vanop de Dries met reporter Jelle Mels uit Sinaai!

Radio Sinaai, voor en door Snoa …, dat wil natuurlijk zeggen dat alle Snoanairs en Snoanassen hun stem kunnen laten horen! Want in een bruisend dorp als Sinaai lopen heel wat bijzondere mensen rond en vallen heel wat bijzondere verhalen te sprokkelen … Daarom nodigen wij alle Sinaainaren uit om verzoeknummers in te sturen. Wil je graag een mededorpsgenoot in de bloemetjes zetten, iets laten weten? Doe het dan met een plaat en een boodschap tijdens Radio Sinaai.

Er zijn drie manieren om een verzoeknummer aan te vragen:

  • Vul onderstaand formulier in
  • Of bezorg ons jouw verzoeknummer op papier via de vaste postbus aan de inkom van de Carrefour (vanaf 1 april)
  • Of  via onze reizende postbus, komende maanden terug te vinden op alle evenementen, kermissen en activiteiten van Sinaai.