Dienstencentrum De Schutterij

In het Dienstencentrum De Schutterij kan je elke middag om 12 uur terecht voor een warme maaltijd (soep, hoofdgerecht, dessert). Het menu ligt ter beschikking in het dienstencentrum, kan je via mail toegestuurd krijgen of kan je raadplegen op de website van het Zorgpunt Waasland. Je kan ook dagelijks tussen 10u30 en 13u een afhaalmenu komen afhalen bij de keukenmedewerkers.

Naast een warme maaltijd biedt het dienstencentrum een waaier aan sociale en culturele activiteiten, en heel wat ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Alle activiteiten van De Schutterij staan in een tweemaandelijkse activiteitenkalender die op verschillende publieke locaties (deelgemeentehuis, bibliotheek, dienstencentrum, …) gratis ter beschikking ligt en ook te raadplegen is op de website van het Zorgpunt Waasland.

De ontmoetingsruimte is elke weekdag geopend van 10u tot 17u30. Naast tal van activiteiten is iedereen ook welkom voor een drankje, aangeboden door enthousiaste vrijwilligers. Kom gerust langs en leer het dienstencentrum, de medewerkers en de buurtbewoners beter kennen!

Klik hier voor meer info
de schutterij sinaai dienstencentrum