Nazomer Sinaai

Kermisdagen en jaarmarkten vormden in het verleden steeds hoogtepunten en waren een welkome afwisseling in het dagelijks bestaan van ons dorp.
Door de tanende interesse rond de traditionele paardenjaarmarkt op maandag heeft de Dorpsraad jaren geleden bekomen, na overleg met het stadsbestuur, om deze activiteit te verplaatsen naar de vierde zaterdag van september. Sindsdien wordt door de Dorpsraad dan ook voor de omkaderende activiteiten gezorgd.
Tevens is ervoor geopteerd om de Braderij op dezelfde zaterdag te laten doorgaan.
Het programma gaat door op en rond de Dries met zijn uniek kader en in de Vleeshouwersstraat.

Een greep uit de activiteiten :
– Paardenjaarmarkt
– Kinderanimatie en straattheater
– Braderij
– Kunst uit Sinaai -tentoonstelling
– Heemkring den Dissel – tentoonstelling

sinaai jaarmarkt nazomer

Rommelmarkt

Op zaterdag 25/09/21 gaat de jaarlijkse jaarmarkt door op de Dries te Sinaai. Van 8u tot 14u zal de Dries worden vrijgemaakt voor mensen die hun afgedankte spulletjes een tweede kans willen geven. Eveneens zal er ook tal van kinderanimatie aanwezig zijn zodat ook de kindjes kunnen genieten van een leuke dag. Daarnaast is er ook mogelijkheid om iets te consumeren (er is een dranktent en hamburgerkraam aanwezig).

Om praktische redenen vragen wij om vooraf  in te schrijven voor een staanplaats (10m²) op de dries. De kostprijs per 10m² bedraagt 5 euro. De staanplaatsen zullen duidelijk afgetekend zijn.
Opgelet: wagens mogen in geen geval op de Dries komen. Voorzie jullie daarop!

Een inschrijving is pas officieel nadat het inschrijvingsgeld en waarborg (20 euro) gestort is op BE08 3771 1111 1113 (met vermelding van uw naam).

Gelieve via onderstaand formulier in te schrijven.